http://ukrprison.org.ua/index.php?id=1214802189


Брейн – ринг в Чернігівській жіночій колонії

Валентина Бадира
28 червня 2008 року в Чернігівській виправній колонії №44 відбувся фінальний етап інтелектуальної гри „Конституція України - основний закон держави Україна”, присвячений Дню Конституції України.
Більше місяця готувались співробітники колонії, вчителі школи та засуджені жінки до його проведення: вивчали Конституцію України, гімн, готували номери художньої самодіяльності, емблеми, шили костюми.
Три команди засуджених жінок, які вийшли в фінал, змагались в знанні основ правового статусу людини і громадянина в Україні, конституційної системи органів державної влади, конституційно – правового статусу Верховної Ради, органів виконавчої влади, Президента України, знанні територіального устрою України. Особливу увагу було приділено виявленню знань засуджених жінок щодо основних прав, свобод і обов’язків людини і громадянина та їх гарантіям з боку держави.
Членами жюрі були працівники управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в Чернігівській області, виправної колонії та представники благодійної організації „Чернігівський жіночий правозахисний центр”.
Керівництво колонії та благодійної організації „Чернігівський жіночий правозахисний центр” підготували призи для переможців брейн – рингу. Після вручення призів всі учасники цієї цікавої зустрічі сфотографувались на пам’ять, а засуджені виступили з підготовленою концертною програмою.

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном