http://ukrprison.org.ua/index.php?id=1226727110


Правові знання – засудженим жінкам

Валентина Бадира
В рамках реалізації проекту „Забезпечення рівного доступу засуджених та звільнених до правосуддя – через діяльність обласного центру правової допомоги” за підтримки Міжнародного фонду „Відродження” благодійна організація «Чернігівський жіночий правозахисний центр» розпочала місячник правових знань для засуджених жінок Чернігівської виправної колонії №44.
6 листопада 2008 року до цієї установи запрошений Костюков А.Л. – помічник прокурора в Чернігівській області, який виступив перед засудженими з інформацією про порядок притягнення до кримінальної відповідальності за злісну непокору вимогам адміністрації та за дії, що дезорганізують роботу виправних установ.
Юристи благодійної організації відповіли на запитання засуджених, які стосувалися прав засуджених на отримання інформації про їх права і обов’язки при відбуванні покарання; порядку звернень з пропозиціями, заявами та скаргами до органів прокуратури та інших органів державної влади; про порядок соціального забезпечення, призначення та отримання пенсії при виконанні/відбуванні покарання.
В.Бадира - директор благодійної організації „Чернігівський жіночий правозахисний центр”

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном