http://ukrprison.org.ua/index.php?id=1229851282


Святкування дня Миколая в Чернігівській жіночій колонії

Валентина Бадира
19 грудня 2008 року – в День Святого Миколая - члени благодійної організації „Чернігівський жіночий правозахисний центр” спільно із представниками Чернігівської міської спостережної комісії та народним депутатом України Маньковським Г.В. провели благодійну акцію в Будинку дитини Чернігівської жіночої колонії.
В цьому Будинку дитини створені умови, необхідні для нормальної життєдіяльності та розвитку дитини. Засуджені жінки можуть спілкуватись з дітьми у вільний від роботи час без обмежень. Якщо у матері дитини, яка досягла трирічного віку, не відбута частина строку покарання не перевищує 1 року і вона сумлінно виконує свої материнські обов’язки, перебування дитини в Будинку дитини може бути продовжено адміністрацією виправної колонії до звільнення матері.
В даний час проводиться реконструкція Будинку дитини з метою створення умов для спільного проживання дітей з матерями.
Засуджені підготували для дітей та гостей лялькову виставу, а діти – концерт.
На зібрані представниками благодійної організації, а також на виділені міською владою та народним депутатом кошти було придбано: печиво, соки, цукерки та інші необхідні речі для малюків, які були передані в Будинок дитини. Кожний із маленьких мешканців цього дитячого закладу отримав від присутніх подарунок.
В.Бадира, директор благодійної організації „Чернігівський жіночий правозахисний центр

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном