http://ukrprison.org.ua/index.php?id=1253081998


Антипремія Української Гельсінської спілки з прав людини «БУДЯК РОКУ-2009»

Увага!
Громадськість мусить знати головних порушників прав людини!
Щороку 10 грудня УГСПЛ вручає Антипремію «Будяк року» особам та органам влади, котрі найбрутальніше порушують права людини. Ви маєте змогу вказати на них.
Минулого року лауреатами «Будяка року» стали: Генеральний прокурор України О. Медведько, Президент України, Міністерство охорони здоров’я, народний депутат України Г.Москаль та Луганська міська рада.
Ваші права порушують - розкажіть про це УГСПЛ!
Нам потрібні факти та докази. Разом ми зможемо привернути увагу до найсерйозніших порушень прав людини, що відбулися в державі протягом року. Змінимо ситуацію з правами людини на краще!
Хто буде наступним залежить від ВАС!
Антипремія УГСПЛ „Будяк року” була заснована в 2006 році з метою привернення уваги громадськості до брутальних порушень прав людини, що відбулися в державі упродовж року, та стимулюють суспільну дискусію щодо небезпечних для прав людини тенденцій у країні.
Як подати заявку на Антипремію, де ознайомитись з регламентом – дивіться тут: http://www.helsinki.org.ua/index.php?r=a1b14

Антипремія є некомерційним і не політичним проектом. Жодні ініціативи чи рішення, пов’язані з премією, не можуть бути спрямовані на отримання прибутку чи підтримку політичних партій жодним з організаторів ініціативи, членів журі чи спонсорів премії. Спонсори премії не мають права впливати на прийняття рішень у будь-якій номінації.
Генеральний правовий медіа-партнер Антипремії: газета «Юридична практика»
Головний інформаційний партнер Інформаційне Агентство «УНІАН»

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном