http://ukrprison.org.ua/index.php?id=1270391652


Олександр Лісіцков – новий Голова департаменту

1 квітня 2010 року Міністр юстиції України Олександр Лавринович особисто представив керівному складу Державного департаменту України з питань виконання покарань новопризначеного керівника відомства – Голову Державного департаменту України з питань виконання покарань Лісіцкова Олександра Володимировича.
У ході представлення новопризначеного Голови Держдепартаменту О. Лавринович наголосив, що на сьогодні основним завданням є забезпечення надійного функціонування Державної кримінально-виконавчої служби України, яка, на жаль, ніколи не була пріоритетною для державної уваги.
Міністр юстиції зупинився на проблемах, на яких керівництву Державного департаменту України з питань виконання покарань потрібно зосередитися в першу чергу. «Ми будемо діяти спільно, системно, рішуче», - підкреслив Олександр Лавринович, побажавши керівному складу відомства ефективної роботи.
Присутній на церемонії представлення Голови Держдепартаменту Олександра Лісіцкова Міністр МВС України Анатолій Могильов зосередив увагу присутніх на важливості взаємодії Міністерства внутрішніх справ України та Державного Департаменту України з питань виконання покарань на користь людей, на благо України. «Ми повинні єдиним фронтом йти на боротьбу із злочинністю», - зазначив А. Могильов.
Новопризначений Голова Державного департаменту України з питань виконання покарань Олександр Лісіцков запевнив присутніх, що докладе усіх зусиль для того, аби виконати поставлені завдання, підкресливши при цьому їх важливість. «Слів потрібно говорити менше, а працювати слід більше», - наголосив Олександр Лісіцков та закликав усіх присутніх до ефективної праці.

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном