http://ukrprison.org.ua/index.php?id=1289113828


На Рівненщині у виправній колонії померло двоє в’язнів

zaxid.net
На Рівненщині у Катеринівській виправній колонії померло двоє в’язнів - один від серцевого нападу, а інший – покінчив життя самогубством. Ростислав Джахангіров, який відбував покарання за навмисне вбивство, знаходився у своїй камері, коли в нього стався серцевий напад.
Про це кореспондентові ZAXID.NET повідомив начальник управління департаменту з питань виконання покарань у Рівненській області. Олександр Адамець. «Одразу викликали швидку. Ув’язненого повезли в Сарненську райлікарню, але в реанімації врятувати чоловіка не змогли. За попередніми висновками лікарів, у нього була хронічна хвороба серця і гостра серцево-судинна недостатність»,- сказав О.Адамець.

У цій же колонії помер ще один ув’язнений. Повісився Євгеній Литвин. «Цей чоловік якраз працював у банному корпусі, використав мотузку і повісився на трубі. Ніяких ознак насильницької смерті не було і про причини ми не знаємо»,- розповів О.Адамець.

Він також розповів, що десять років тому Євгеній Литвин на очах своєї дитини зарізав дружину. За це отримав 13 років позбавлення волі. У тюрмі чоловік писав листи рідним, однак йому ніхто не відписував. Олександр Адамець припускає, що можливо цей факт психологічно вплинув на ув’язненого. За результатами медичної експертизи правоохоронці вирішать, чи є підстави для розслідування цих двох смертей.

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном