http://ukrprison.org.ua/index.php?id=1295177437


Інформаційне повідомлення про підготовку установчих зборів з формування складу громадської ради при управлінні Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
про підготовку установчих зборів з формування складу громадської ради при управлінні Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області.
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики" у Державній пенітенціарній службі України розпочато роботу щодо сприяння формуванню складу громадської ради при відомстві. В управлінні Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області створено ініціативну робочу групу з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради у такому складі:
Від громадської ради при Державному департаменті України з питань виконання покарань:
Букалов Олександр – заступник голови Громадської ради при управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області, керівник правозахисної організації „Донецький Меморіал”

Від Державної пенітенціарної служби України:
Матангін Михайло – начальник відділу соціально-виховної та психологічної роботи управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області
Хомутова Ірина – секретар Громадської ради при управлінні Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області
Установчі збори з метою формування складу громадської ради при управлінні Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області планується провести орієнтовно 1 лютого 2011 року о 14 години (дату та час буде уточнено додатково).
Збори відбудуться у приміщенні управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області за адресою: м. Донецьк, вул.. Ходаковського, 10-А..
Відповідно до п.6 "Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органу виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації (далі – Типове положення)" до складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі - інститути громадянського суспільства).
Кандидати для участі в установчих зборах надсилають поштою або передають особисто до управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (вул. Ходаковського, 10-А, Донецьк, 83023) документи, що зазначені у п. 8 Типового положення, а саме:
1. Заяву у довільній формі, за підписом уповноваженої особи керівного органу інституту громадянського суспільства;
2. Рішення керівника інституту громадянського суспільства про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою;
3. Біографічну довідку делегованого представника інституту громадянського суспільства;
4. Копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
5. Інформацію про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.
Прийом заяв від представників інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах буде здійснюватись до 24 січня 2011 року включно (до 18 годин 00 хвилин).
До списку учасників установчих зборів включаються представники інститутів громадянського суспільства, документи яких, подані для участі у громадській раді, відповідають встановленим вимогам.

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном