http://ukrprison.org.ua/index.php?id=1304342226


Надзвичайні події в СІЗО

Як стало відомо із неперевірених, але різних джерел, 30 квітня на територію Сімферопольського СІЗО зайшли (зі слів джерела) велика кількість людей, одягнених в темні камуфляжні костюми з масками на обличчях, озброєні автоматами. Кількість і приналежність цих людей до спецпідрозділу Державної пенітенціарної служби з’ясувати не вдалося.
Зі слів джерела озброєні люди своїм виглядом залякують ув’язнених, проте про побиття в’язнів чі інші фізичні зловживання військових по відношенню до в’язнів інформація не надходила. Також джерело повідомляє, шо озброєні люди оточили СІЗО, знаходяться "на корпусах біля камер в яких перебувають в’язні".
Разом з тим викликає занепокоєння сам факт того, що люди, озброєнні автоматами, знаходяться на території слідчого ізолятора.
Також стало відомо, що декілька днів тому СІЗО міста Сімферополь відвідала з перевіркою комісія з керівного апарату Державної пенітенціарної служби України. Під час перевірки було виявлено цілий ряд порушень і зловживань з боку керівництва СІЗО, що стало підставою для звільнення керівників слідчого ізолятора.
Згодом надійшла інформація про те, що це нібито навчання у зв’язку з тим, що два тижні тому Сімферопольський УБОЗ викрив працівників СІЗО, які зі слідчого ізолятора немовби вивозили кримінального авторитета на «стрелку». У зв’язку з цим зняли начальника. Черговий департаменту підтвердив посилення режиму на вихідні дні.
Інше джерело повідомляє, що «на території СІЗО Сімферополя знаходиться біля тридцяти осіб в масках з автоматами. Поки що вони нічего не роблють, але начебто очікують спецпідрозділи з Дніпропетровська. Мета поки що невідома.

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном