http://ukrprison.org.ua/index.php?id=1304343456


Управління департаменту в Криму погрожує

У зв’язку з проведенням травневих свят в установах управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в АР Крим, з 30.04 по 10.05.2011 року, згідно настанов керівних приказів та розпоряджень, на даний час виконується посилений варіант несення чергування під назвою «ЩИТ» .

Таким чином до Симферопольського слідчого ізолятора, додатково, на час проведення свят були залучені силові підрозділи Державного департаменту, які пробудуть в установі до окремого розпорядження.

Регіональні засоби масової інформації, які публікують неправдиву інформацію стосовно Симферопольського слідчого ізолятора, засновану тільки від анонімних дзвінків родичів слідчо - заарештованих, несуть особисту відповідальність за розповсюдження не перевірених фактів.
Адміністрація управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в АР Крим.

Коментар Тюремного порталу.
Прес-реліз управління департаменту в Криму залишає тривогу. І тому, що не надає розяснень ситуації - хто повірить, що на свята ЗАВЖДИ вводять спецпідрозділи до установ? Не пояснюється, чи введені підрозділи в інші установи крім СІЗО, скільки осіб озброєних введено. Як надовго? Чи насправді змінено керівництво СІЗО?
В такій ситуації залишається звертати увагу і на чутки, і на повідомлення, які перевірити поки що не можливо. Але поширювати їх за браком достатньої інформації від тих державних структур, які її мають, можна з огляду на суспільну важливість цієї інформації. А ось погрози за поширення - в такій ситуації! - інформації містять в собі ознаки порушення закону.

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном