Міжнародний фонд "Відродження"
Новини

Правова допомога –співробітникам установ виконання покарань

Алла Лепеха, директор благодійної організації „Чернігівський жіночий правозахисний центр”
В Чернігівську жіночу колонію з метою надання правової допомоги співробітникам запросили спеціалістів РАЦСу
В рамках реалізації проекту „Забезпечення соціально-правового захисту співробітників пенітенціарної системи – гарантія дотримання прав засуджених” за підтримки Міжнародного фонду „Відродження”, благодійна організація «Чернігівський жіночий правозахисний центр» проводить роботу по наданню правової допомоги співробітникам установ виконання покарань Чернігівської області.
В ці установи для організації кваліфікованої допомоги в сфері цивільних, сімейно-шлюбних правовідносин запрошуються кваліфіковані юристи Чернігівського обласного управління юстиції, управління праці та соціального захисту населення, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з інших установ та організацій міста.
У квітні для персоналу Чернігівської жіночої колонії працівниками Чернігівського міського відділу реєстрації актів цивільного стану був проведений семінар з сімейно-шлюбних правовідносин. В ході семінару співробітники колонії отримали знання щодо укладання шлюбу, прав та обов’язків подружжя, про особисті немайнові обов’язки та права подружжя, право особистої приватної власності дружини та чоловіка, прав спільної сумісної власності подружжя та припинення шлюбу.
Отримана інформація необхідна працівникам колонії як для захисту особистих прав, так і для правового консультування засуджених в цій галузі.

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном