Міжнародний фонд "Відродження"
Новини

Умовно засуджених Дрогобича ресоціалізують

Cпеціалісти Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з представниками Дрогобицької кримінально-виконавчої інспекції провели нараду, на якій обговорено основні аспекти роботи із засудженими, які звільнені від відбування покарання з випробуванням і перебувають на обліку у кримінально-виконавчій інспекції. Зокрема, йшлося про ресоціалізацію, тимчасове працевлаштування та навчання таких осіб.


За словами провідного спеціаліста-юрисконсульта центру Олега Петренка, із цими людьми постійно проводиться соціальна робота. Напередодні Великодніх свят умовно засуджені особи брали участь в облаштуванні дитячих майданчиків, трьох неповнолітніх влітку передбачається залучити до громадських робіт у навчальних закладах.

Довідка ЗІКу.

Сьогодні на соціальному супроводі у центрі перебувають 38 умовно засуджених осіб, з них 3 неповнолітні, які є учнями Дрогобицьких навчальних закладів. Їм надається правова та психологічна допомога, юридичні консультації про порядок та принципи працевлаштування.

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном