Міжнародний фонд "Відродження"
Новини

Операція “Літо - 2008” у Самбірській виховній колонії на Львівщині.

Михайло Васюта, Право і Демократія
На Львівщині у Самбірській виховній колонії у вересні цього року проводилася операція “Літо - 2008”, котра включала в себе комплекс фізкультурно-оздоровчих, режимно-педагогічних та культурно-масових заходів.

Серед них були святкові лінійки, присвячені останньому та першому дзвонику, Дню захисту дітей, Дню Конституції, Дню Незалежності України на котрих були присутні керівництво районної та міської ради м. Самбора, священики, педагоги, представники управління департаменту з питань виконання покарань у Львівській області, проведено спортивні змагання на кубок заслуженого вчителя України володаря медалі імені А.С. Макаренка, Рашкевича М.В., лекції з правового, економічного, санітарно-просвітницького та морально-естетичного виховання підлітків у відділеннях СВПС працівниками частин та служб установи, поновлено наочну інформацію у відділеннях СВПС установи.

Окрім цього проведено фінальну частину літньої заочної спортивної спартакіади де вихованці змагалися за такими видами спорту: легка атлетика, настільний теніс, шахи, шашки, силові вправи, волейбол, баскетбол. Для проведення змагань було створено суддівську колегію до котрої увійшли представники громадськості та влади.

Також в рамках «операції» пройшов фінал міжколонійського фестивалю самодіяльної художньої творчості засуджених “Червона калина” присвячений 120 річчю від дня народження видатного українського педагога А.С. Макаренка, про який вже повідомлялося раніше.


Довідка Тюремного порталу.

Операція “Літо - 2008” проводилася метою забезпечення Указу Президента України від 15.03.2002 року: “Про невідкладні додаткові заходи щодо зміцнення моральності у суспільстві та утвердження здорового способу життя”, формування у молоді національної свідомості, виховання її на кращих національних традиціях, підтримання та правопорядку серед засуджених, а також у зв’язку з літніми канікулами у школі.

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном