Міжнародний фонд "Відродження"
Новини

Платні послуги від установ виконання покарань

П О С Т А Н О В А
від 8 серпня 2007 р. № 1017

Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися органами та установами Державної кримінально-виконавчої служби { Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 1110 від 21.10.2009 }

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити перелік платних послуг, які можуть надаватися органами та установами виконання покарань, слідчими ізоляторами (їх виробничими майстернями і підсобними господарствами) та іншими установами Державної кримінально-виконавчої служби, що утримуються за рахунок бюджетних коштів, що додається.
2. Установити, що платні послуги, перелік яких затверджений цією постановою, надаються у випадках, передбачених законодавством, виключно на добровільних засадах за зверненням юридичних і фізичних осіб.
3. Державному департаменту з питань виконання покарань разом з Міністерством фінансів і Міністерством економіки затвердити за погодженням з Міністерством юстиції порядок надання платних послуг органами та установами Державної кримінально-виконавчої служби, що утримуються за рахунок бюджетних коштів.
Прем'єр-міністр України В.ЯНУКОВИЧ

ЗАТВЕРДЖЕНО
Постановою кабінету Міністрів України
від 8 серпня 2007 р. № 1017

ПЕРЕЛІК
платних послуг, які можуть надаватися органами та установами виконання покарань, слідчими ізоляторами (їх виробничими майстернями і підсобними господарствами) та іншими установами Державної кримінально-виконавчої служби, що утримуються за рахунок бюджетних коштів

1. Транспортні послуги.
2. Надання в користування автомобільних стоянок, паркування автомобілів та інших транспортних засобів.
3. Поліграфічні послуги та послуги у видавничій справі.
4. Теплопостачання, водопостачання та водовідведення, очищення каналізаційних стоків.
5. Відповідальне зберігання товарно-матеріальних цінностей.
6. Надання місць з реалізацією путівок у відомчих медичних реабілітаційних центрах.
7. Надання місць у відомчих готелях (гуртожитках) для тимчасового проживання, а також у кімнатах побачень для засуджених та їх родичів.
8. Громадське харчування для персоналу та відвідувачів.
9. Ремонт і технічне обслуговування транспортних засобів.
10. Послуги, пов'язані з виготовленням, вирощуванням та реалізацією продукції виробничих майстерень і підсобних господарств.
11. Ремонт одягу, взуття, годинників, побутової техніки.
12. Продаж засудженим та ув'язненим продуктів харчування і предметів першої необхідності, художньої або іншої літератури, а також періодичних видань.
13. Організація і проведення навчання та підвищення кваліфікації у навчальних закладах Державної кримінально-виконавчої служби.
14. Послуги із ксерокопіювання, ламінування та виготовлення бланків.
15. Послуги, пов'язані з виконанням будівельно-монтажних, ремонтно-будівельних, сантехнічних та земляних робіт.
16. Надання в користування юридичним та фізичним особам тирів, спортивних, тренажерних залів, залів засідань, інших службових приміщень.

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном