Міжнародний фонд "Відродження"
Новини

Благодійна акція до Дня 8 Березня

Валентина Бадира
Членами благодійної організації „Чернігівський жіночий правозахисний центр” організовано та проведено благодійну акцію по збору коштів для потреб персоналу та засуджених Чернігівської жіночій колонії. Ініціативу благодійної організації підтримали члени громадських та благодійних організацій міста, службовці органів влади та місцевого самоврядування, депутати різних рівнів – в тому числі депутат Верховної Ради України – Маньковський Г.В., жителі міста Чернігова. В ході акції було зібрано біля 10000 (десяти тисяч) гривень. За ці кошти було придбано телевізори «LG Electronics» та «PHILIPS», а також три радіостанції «MOTOROLA».

6 березня 2010 року представники благодійної організації „Чернігівський жіночий правозахисний центр” привітали співробітників та засуджених жінок Чернігівської виправної колонії №44 з Міжнародним жіночим днем та передали керівництву радіостанції і телевізори.

Крім того, для засуджених жінок спільно з Чернігівським міським центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, відділом у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради, Чернігівською міською спостережною комісією було підготовлено та проведено святковий концерт. Перед засудженими виступили учасники команди КВН „7*Я”(Міляєв С., Широкий А.), солісти центру молодіжної культури «Альянс» (Макашов С., Мацак Є., Щербина Т. та інші), члени клубу спортивного танцю «Ніка» - Даша та Ілля Бронських.

Засуджені жінки дуже тепло зустрічали артистів, які прийшли привітали їх із святом весни.

Соціальна роль установ пенітенціарної системи не обмежується тільки виконанням покарань. Установи виконання покарань повинні мати цілком визначене соціальне завдання: моральне відродження людей. Здійснити цей процес без включення в нього інститутів громадянського суспільства неможливо. Тому благодійна організація „Чернігівський жіночий правозахисний центр” хотіла б, щоб територіальна громада, якнайбільше установ, організацій опікувались проблемами ресоціалізації правопорушників, співпрацювали з установами по виконанню покарань, а вони, в свою чергу, робили все від них залежне, щоб засуджені повертались в суспільство повноцінними громадянами.

Валентина Бадира, директор благодійної організації „Чернігівський жіночий правозахисний центр”

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном