Міжнародний фонд "Відродження"
Новини

Чернігові пройшов семінар в Управлінні ДДУПВП

Алла Лепеха, Чернігівський жіночий правозахисний центр
8 лютого в Чернігівському Управлінні ДДУПВП відбулася семінар-нарада з представниками релігійних та громадських організацій

8 лютого в актовому залі Управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в Чернігівській області відбулася зустріч з представниками релігійних та громадських організацій, які співпрацюють з установами виконання покарань Чернігівської області, членами громадської ради при Чернігівському Управлінні ДДУПВП.

Серед присутніх на семінарі: представники Міжнародного комітету захисту прав людини – Кондратюк В.А., благодійної організації „Чернігівський жіночий правозахисний центр” – Лепеха А.Г., Міжнародного благодійного фонду „Наріжний камінь” – Кондратьєв А., Шміль Л., Чернігівського центру реабілітації і милосердя „Християнський дім” – Вересоцький О.М. та інші.

Семінар –нарада пройшла під головуванням начальника Управління ДДУПВП в Чернігівській області Лопатіна В.І.

В такому форматі, як це відбулося 8 лютого – за останні 8 років – така зустріч - перша. Вперше представники релігійних та громадських організацій, які були присутні в залі, висловили своє бачення шляхів подальшої співпраці з установами виконання покарань Чернігівської області, відкритості установ для громадськості та релігійних організацій, порядку відвідування установ, роботи з засудженими, із звільненими особами. Особливу увагу було наголошено на необхідності захисту прав персоналу цих установ.

На семінарі – нараді були присутні центральні (ICTV) та регіональні ЗМІ.