Міжнародний фонд "Відродження"
Новини

Департамент з питань виконання покарань знову залишили без уваги

Володимир Бочаров-Туз | civicua.org
Антикорупційні ініціативи нової влади обходять стороною сферу виконання покарань України. Протягом 2010 року, 1500 державних службовців і посадових осіб, які проводять роботу щодо запобігання корупції, пройдуть спеціальне навчання і підвищать кваліфікацію. Разом з тим, серед них, немає жодного співробітника Кримінально-виконавчої системи України.

Схоже, нова влада вирішила підтримати, що вже є традиційним, ставлення до проблем освіти працівників кримінально-виконавчої системи. Якщо владні ініціативи, проведені в 1998 році, призвели до того, що 47,6 тисяч співробітників Управління залишилися без спеціалізованого вищого навчального закладу, то нова влада, проводячи антикорупційні ініціативи, залишила навіть без курсів підвищення кваліфікації у сфері протидії корупції.

Нагадаємо, що Головдержслужба у 2010 році програмою підвищення кваліфікації для запобігання і протидії корупції в органах влади, запланувала навчити 1500 державних службовців і посадових осіб на базі Київського національного університету внутрішніх справ та Академії управління внутрішніх справ

щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном